Over mij

Mijn naam is Mirjam Oosting en kan mijzelf omschrijven als een gedreven mondhygiënist. Ik vind het erg leuk om mijzelf te blijven ontwikkelen op allerlei vlakken. Benieuwd? Vraag maar raak! 

In mijn communicatie ben ik duidelijk en eerlijk. Ik vertel u over de situatie in uw mond. Ik vertel wat ik zie, wat ik doe, hoe u uw mond gezond kunt krijgen en welke kosten hierbij komen kijken. Ik doe mijn uiterste best om uw mondhygiëne-gedrag te verbeteren. Mijn wens voor 2021, patiënten met de nodige kennis en vaardigheden om hun eigen mond gezond te houden.

Cursussen welke ik onder andere heb gevolgd: 
Praktische vertaalslag van de nieuwe richtlijn voor parodontologie (2021) | Lokale anesthesie: theoretische en praktische update (2020) | English B1+ (2020) | TMS-thk basis (2019) | iTop teacher (2019) | Hou je mond gezond! (2019)

Diploma’s:
HBO bachelor Mondzorgkunde – Hogeschool Utrecht (2019)
MBO niveau-4 opleiding tandartsassistente – Noorderpoort College Groningen (2015)

Naast mijn werkzaamheden als mondhygiënist ben ik werkzaam als Curaprox consultant. Mocht u het leuk vinden om meer te weten te komen over de producten, neem dan contact met mij op!

Ik sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten en ben lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten.