OVER ONS

Hi!

Mijn naam is Mirjam Oosting, eigenaresse van Focus Mondzorg. Op vrij jonge leeftijd wist ik al iets binnen de mondzorg te willen doen en de mondzorg hipper te willen maken. Op mijn zestiende begon ik met de opleiding tot tandartsassistent in Groningen (mijn geboorteplaats), hierna heb ik de studie Mondzorgkunde in Utrecht gedaan en ben ik inmiddels drie jaren werkzaam als geregistreerd-mondhygiënist. Mijn focus ligt op het behandelen van mensen met parodontitis. Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Mondhygiënisten en ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten. Voor het professioneel laten verwijderen van tandsteen, tandplaque en verkleuring bent u aan het juiste adres!

In mijn vrije tijd vind ik het prettig om te sporten, ik loop graag hard en doe aan bolderen. Hiernaast vind ik het gezellig om met vrienden een hapje te eten en drinken.

Hi!

Mijn naam is Lisa Maquelin, diëtist bij Prima Voeding. Op de vrijdagochtend ben ik werkzaam aan de Denneweg 66, Den Haag. Personen met overgewicht, diabetes en een hoog cholesterol help ik veel. Samen kijken we naar een gezond voedingspatroon, voldoende slaap, beweging en stressfactoren. We gaan voor het totaalplaatje. 

Wilt u meer informatie over wat ik bij Prima Voeding zoal doe? Neem dan een kijkje op de site: https://primavoeding.nl

Wilt u een afspraak maken bij mij? Dat kan!

Via het e-mailadres info@primavoeding.nl of het telefoonnummer 06-43577459 kunt u een afspraak plannen, gelieve de gewenste locatie (Focus Mondzorg) aangeven.