OVER MIJ

Hi!

Mijn naam is Mirjam Oosting, eigenaresse van Focus Mondzorg. Op vrij jonge leeftijd wist ik al iets binnen de mondzorg te willen doen en de mondzorg hipper te willen maken. Op mijn zestiende begon ik met de opleiding tot tandartsassistent in Groningen (mijn geboorteplaats), hierna heb ik de studie Mondzorgkunde in Utrecht gedaan en ben ik inmiddels vier jaren werkzaam als geregistreerd-mondhygiënist. Mijn focus ligt op het behandelen van mensen met parodontitis. Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Mondhygiënisten en ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten. Voor het professioneel laten verwijderen van tandsteen, tandplaque en verkleuring bent u aan het juiste adres!

In mijn vrije tijd vind ik het prettig om te sporten, ik loop graag hard en doe aan boulderen. Hiernaast vind ik het gezellig om met vrienden een hapje te eten en drinken.