Inschrijven

Het eerste bezoek

Focus Mondzorg is gevestigd aan de Denneweg in het centrum van Den Haag. Wanneer u binnenkomt dient u zich te melden bij de receptie.

 Graag meenemen bij uw eerste afspraak:

– een identiteitsbewijs
– een verzekeringspas
– eventuele verwijsbrief en röntgenfoto’s gekregen van uw tandarts (dit is niet verplicht)

Na uw inschrijving neemt de behandelaar een gezondheidsvragenlijst met u door. Het is voor ons belangrijk om via deze vragenlijst informatie te krijgen over eventuele ziektes, medicijngebruik en over uw leefgewoontes. Deze kunnen namelijk van grote invloed zijn op uw mondgezondheid en de behandeling hiervan. Ook kan het nodig zijn voorzorgsmaatregelen te treffen bij het onderzoek en de behandeling. Vanzelfsprekend worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld (deze vallen onder het medisch beroepsgeheim).

Tijdens de eerste afspraak beoordelen we de conditie van het tandvlees en kijken we naar de mondhygiëne. We geven u dan tips en tricks over hoe u het beste uw tandvlees gezond kunt houden. Aan de hand van de conditie van het tandvlees wordt er gekeken welke behandeling u nodig heeft. In sommige gevallen zijn er meer afspraken nodig om het gebit volledig te kunnen reinigen. We bespreken dit uiteraard met u. 

Aanmeldformulier

Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ